Route

BLINKfotografie – Zamenhofstraat 150 unit 138 – 1022AG – Amsterdam – 020-6328741
 plan je route (google maps)open in nieuwe tab
routebeschrijving
ikoon_fiets

Vanaf de achterkant van het Centraal Station neem je het kleine pontje (rechterkant) naar het IJplein (de Meeuwenlaan). Deze uitfietsen tot aan de rotonde, dan op de rotonde naar rechts, weg uitfietsen tot aan het water, links met de bocht mee…

plug_male
plug_female

150

Copyright BLINKfotografie

… Je ziet dan een groot pand staan, nr 150. Onze studio bevindt zich op de eerste verdieping van dit pand. Je kan met de lift of de trap omhoog, vervolgens ga je rechts de gang op. Wij zitten aan het einde van de gang aan de linkerkant.

ikoon_bus

Vanaf Centraal Station busstation IJzijde bus 391 of 394 richting Zaandam. Tweede halte uitstappen, dit is halte Mosplein, neem dan bus 35 naar halte Johan van Hasseltweg (is tweede halte).
Je loopt naar links richting de rotonde, die steek je over, je volgt de weg met de bocht mee…

plug_male

ikoon_metro

Vanaf Metrostation Amsterdam Centraal Station neem metro 52 richting Noord. Stap eerste halte uit bij metrostation Noorderpark. Ga rechtsaf naar de Johan van Hasseltweg en loop rechtdoor op de rotonde (benzinepomp aan de rechterhand), je volgt de weg met de bocht mee…

plug_male
ikoon_pont

Onze studio is via de lift met rolstoel bereikbaar. Er kan gedurende de openingstijden van Expocafé ZAMEN gebruik worden gemaakt van de invalidentoilet.
Buiten de openingstijden hebben wij helaas geen toegang tot de invalidentoilet. Onze excuses hiervoor!

plug_male

Bewaren

Bewaren

Bewaren